петък, 10 юни 2011 г.

Истинска кръв ( True Blood )


ПЪРВИ СЕЗОН

Серилът пресъздава един свят, в който хората приемат вампирите и са свикнали те да са част от ежедневието им - със собствени права и задължение. Вампирите не убиват хора, а се хранят от изобретената за масово производство кръв в бутилка. В Луизиана Суки Стакхаус, сервитьорка с телепатични способности, попада под очарованието на 173-годишен вампир на име Бил Комптън. Неговите мисли са единствените, които тя не може да чете. Суки изпробва границите на благоволение на Бил, след като двамата остават насаме в тъмното.
                                                   ВТОРИ СЕЗОН
Във втория сезон се намесват и свръхестествени същества, които подлагат любовта на Суки и Бил на изпитание.Заражда се и секта против вампирите, която иска да започне бунт. В неуспешния разгар на бунта, Ерик ( Шерифът на вампирите на Луизиана ( ♥ ) ) разбира, че също има любов към Суки, но е прекалено горд, за да го признае.Той използва всевъзможни начини, за да привлече сладката блондинка Суки, но любовта й към Бил е по-силна ..
                                  ТРЕТИ СЕЗОН
В третия сезон навлизат и типичните за легендите - върколаци.Докато Бил е отвлечен от тях, Ерик ( ♥ ) пази Суки, и доказва любовта си пред нея, а и пред нас.Поема куршуми, заради нея, бие се с върколаци и през цялото време е ЧУДЕСЕН!


Няма коментари:

Публикуване на коментар